De Scooter Experience

De Scooter Experience is een superleuke belevenis als romantisch uitje met je partner, vrijgezellen- of familiedag, groeps- of bedrijfsuitje. Deze begint bij de ontvangstruimte in Landsmeer bij natuurgebied ’t Twiske. Er zijn drie routes:

Waterlandroute

Je rijdt door het Waterland en de Zaanstreek met hun vele bezienswaardigheden.

Oudhollandse dorpenroute

Via pittoreske dorpjes rijdt je terug in de tijd en kom je in bekende plaatsen zoals Monnickendam, Broek in Waterland, Volendam, Edam en Marken.

Molenroute

Route door de Zaanstreek met vele molens bij de Zaanse Schans.

Er kunnen ruim 50 scooters worden gehuurd, die ook plaats bieden aan passagiers achterop. Kinderen mogen gratis mee in een zitje.

Op de uitgebreide routekaart staan veel leuke tips zoals picknickplaatsen en terrasjes en kortingen op consumpties. Over houten bruggetjes en slingerwegen rijd je door een oer-Hollandse omgeving met molens, dijken en meren.

Groepsactiviteiten

Je kunt als groep ook met een gids op stap, waarbij je een keuze kunt maken uit leuke groepsactiviteiten zoals het beschilderen van klompen, palingroken, varen met een fluisterboot, kleiduiven schieten en jezelf laten fotograferen in een Volendams kostuum. Er kan ook busvervoer naar de ontvangstruimte in Landsmeer worden verzorgd in bijvoorbeeld een ouderwetse schoolbus. Deze sfeervolle ruimte beschikt over alle faciliteiten voor catering, workshops, vergaderingen en leuke activiteiten. Als aandenken aan de dag wordt een groepsfoto gemaakt vanaf een oude brug.

Je kunt de Scooter Experience app downloaden in Apple Store of Android Market.

Alle informatie over de Scooter Experience kun je vinden in de gids Facts on Acts. Deze gids is een prima startpunt voor als je iets wilt beleven of organiseren; je vindt er honderden professionele partners voor leuke activiteiten, locaties, eten en bedrijfsuitjes.