Echte hotelbedden voor thuis

Wanneer je op vakantie gaat kan het voorkomen dat je juist erg goed slaapt omdat het bed zo veel heerlijker is als dat deze thuis is. Natuurlijk kan het ook juist andersom zijn en dat je erg slecht slaapt tijdens je vakanties. Wie in hotels slaapt zal vaak heerlijk op een boxspring liggen. De boxspring, ook wel hotelbed genoemd, wint de laatste jaren dan ook steeds meer aan populariteit. Veel mensen slapen lekker op vakantie en merken dan pas dat hun eigen bed niet versleten is of voor hen niet optimaal is. Een hotel waar een ledikant in staat zie je niet vaak meer. De boxspring heeft een heerlijk slaapcomfort, is duurzaam en is in allerlei verschillende soorten en maten te verkrijgen.hotelbed

De complete boxspring

De boxspring bestaat, letterlijk genomen, uit een kist met veren. De boxspring is de drager voor het matras. Een complete boxspring bestaat uit een onderbox waar vaak een bonell vering of pocketvering in zit. Bovenop de onderbox komt dan nog een pocketvering matras. Zo bestaat je boxspring dus uit twee verschillende veringen. Deze dubbele vering is dan ook kenmerkend voor een boxspring. Vaak komt er bovenop het matras dan ook nog een topmatras of de comfortlaag. Je kunt dus nog een soepel topmatras toevoegen.

Een polibox

Naast een boxspring met een verende basis kun je ook een polibox bestellen. Een polibox is een niet-verende basis. Om het budget wat te verlagen of omdat de bedden intensief gebruik zullen worden kan er gekozen worden voor een extra stevige onderbak, dat is dan de polibox. Vaak heeft deze een stalen frame als basis en deze is dan ook erg geschikt als ware mensen.