huur een stuga (lees; vakantiehuis) in Zweden

Natuurschoon, bestaande uit prachtige bosrijke gebieden en meren kristalhelder als maar mogelijk is. Spreekt dit u helemaal aan en bent u een echt buitenmens, dan is het een uitstekend plan om eens een vakantiehuis in Zweden te huren. Hier kunt u als liefhebber van buitenrecreatie helemaal uzelf zijn. Vanuit uw natuurhuisje in Zweden ligt het buitenleven letterlijk aan (voor) uw voeten.

Huur een recreatiewoning in Zweden

De landschappen van Zuid-Zweden zijn vermaard om de fraaie fauna met als toetje voor de toeristen het prachtige merengebied, de verschillende waterpartijen zijn afkomstig van het smeltwater uit de gebergten. Het gebergte Svealand wat zich centraal in Zweden bevindt is een prachtige streek om te voet te verkennen. Het hoogste punt is meer dan 1,7 kilometer hoog. Als u van een skivakantie houdt, dan is dit de regio van Zweden om een appartement of chalet te huren. Uw vakantie doorbrengen in het noorden van Zweden is ook geen gekke gedachte. Vele natuurparken zijn er waar u lopend of per fiets doorheen kunt trekken. Dit is ook een prima regio voor uw wandelvakantie. Er wonen maar weinig mensen en in dit deel van het land ervaart u de overweldigende schoonheid misschien nog wel het best. Dus als u een stuga wilt huren waar u veel privacy wilt hebben dan is het hoge noorden van Zweden waar u een woning kunt reserveren.

Zweden en natuurschoon wordt in één adem genoemd

Het bos- en waterrijke Zweden wordt geroemd om de schitterende flora (en ook wel fauna). Maar ook liefhebbers van een cultureel bezoek aan een stad zijn op de juiste plek. Vanuit uw natuurhuis kunt u afreizen naar de hoofdstad van Zweden Stockholm. Deze bruisende stad wordt ook wel vaak het “Venetië van het Noorden” genoemd. Dit is ook terecht, want de stad is op zeven eilanden gebouwd, welke weer in verbinding staan door middel van een aantal bruggen. Een aanrader is het bezoeken van een Koninklijk Paleis, daarnaast zijn er ook diverse musea en leuke ambachtswinkeltjes. Bezoek ook het Vasa museum, indrukwekkend! Ontbreken mag zeker het oude stadscentrum van Stockholm niet, bezoek Gamla Stan, u proeft hier de geschiedenis van de stad als het ware tijdens het slenteren door de steegjes en het prachtige oude plein. Het openbaar vervoer is de stad is prima met zijn

verbindingen per trein en metro. Ook kunt u er een leuke boottocht maken. Een bezoek aan Stockholm zal uw verblijf in Zweden compleet maken.