Rondreizen in Chili

Chili is een uitgestrekt land gevestigd in Zuid-Amerika, ook wel Latijns-Amerika genoemd. Omdat dit gebied zo lang is, zijn er ook vele verschillende klimaten en temperaturen te vinden zowel langs de kust als in het land. Natuurlijk staat het ook bekend om zijn eten en cultuur, wat veel toeristen charmeert. Tico.nl is een organisatie die deze mensen graag het beste van dit land laat zien in de vorm van een rondreis. In onderstaand bericht leest u meer over een aantal van deze reizen.
Chili Delight
Chili Delight biedt u alles wat het land zo aantrekkelijk maakt. U komt van alles te weten over de cultuur, het eten en de bezienswaardigheden die aanwezig zijn. U begint in de hoofdstad Santiago, die vervolgd wordt door de Atacamawoestijn, de Tatio geisers en de Maanvallei. Uiteraard komt u ook terecht op het welbekende Paaseiland, waar u meer te weten komt over de Moai’s.Ook neemt u een kijkje op Chili’s mooiste nationale park: Torres del Paine. Chili Delight laat u zien waar de Chilenen zo trots op zijn. Deze privé rondreis Chili is dan ook erg gewild onder de mensen.
Fernando
Deze trip laat u allerlei bezienswaardigheden zien van Argentinië en Chili. Uw reis begint in het eerste land, waar u een bezoek brengt aan de hoofdstad Buenos Aires en de prachtige gletsjer in El Calafate. Daarna ligt de de nadruk op Chili, waar u verblijft in koepeltenten in Torres del Paine. Hier geniet u van het wonderbaarlijk mooie uitzicht over de blauwe meren en de oogverblindende bergen. Daarna heeft u de mogelijkheid om zelf per auto de plaatsen Puerto Varas, Petrohué en Pucón en enkele nationale parken, waaronder Huilo Huilo en Huerquehue. Niet alleen laat het uitzicht mooie herinneringen achter, u ervaart ook wat het is om vlakbij een vulkaan te staan of deze zelfs te beklimmen.
Sendero Altiplánico
Met deze reis is het mogelijk om de combinatie te leggen tussen de landen Bolivia en Chili. Deze 21-dagen durende trip laat u verschillende plaatsen verkennen, waaronder de hoofdstad van Bolivia, Santa Cruz. Daarnaast komt u terecht in dorpjes als Samaipata en gebieden zoals Sucre, de witte stad. Daarbij hoort natuurlijk ook een bezoek aan de markt Tarabuco en de mijnstad Potosí. Ten slotte krijgt u nog de gelegenheid om van de zoutvlakte van Uyuni te genieten. Daarna reist u verder naar Chili, waar u het stadje San Pedro de Atacama visiteert en afsluit met een bezoek aan de wijnstreek Colchagua.