Stage in het verre buitenland? Australië misschien?

Stage in het verre buitenland? Australië misschien?

Related Post

  • No related post.

Wanneer je een echte avonturier bent kan het zijn dat je tijden je studie echt stage wilt gaan lopen in het buitenland. Ook wanneer je niet erg avontuurlijk bent ingesteld maar hier juist aan wilt werken kan een buitenlandse stage erg geschikt zijn. Je leert niet alleen nieuwe mensen, een andere taal en een andere cultuur kennen, maar daarnaast leer je natuurlijk ook jezelf beter kennen en kun je geweldige ervaringen opdoen!

Waarom stage in Australië?sydney

Maar waarom een stage in Australië? Wanneer je denkt aan Australië zal er waarschijnlijk een kangoeroe in je hoofd rondhuppelen. Toch is Australië veel meer. Zeker wanneer je stage wilt gaan lopen is Australië erg interessant, Je hebt er vele internationale bedrijven en organisaties, het land is erg Westers en daarnaast kun je hier je Engels erg opkrikken. Maar zeker ook in je vrije tijd heeft Australië veel meer te bieden. Er worden vele sociale evenementen en activiteiten georganiseerd en zo krijg je ook de kans de cultuur op te snuiven en nieuwe mensen te leren kennen.

Stage in het buitenland goed voor CV

Een stage in het buitenland is niet alleen voor nu maar ook in de toekomst een toegevoegde waarde, wanneer je namelijk later gaat solliciteren staat een buitenlandse stage erg goed op je CV. Daarnaast heb je dan ook een streepje voor omdat je een goede beheersing hebt van de Engelse taal.