Vakantiehuizen Zuid Frankrijk met zwembad

Het aanbod van vakantiehuizen in Frankrijk is groot. Charmante gîtes, karaktervolle vakantiehuizen en moderne vakantiehuizen met zwembad of een sfeervolle boerderij vindt je alle prijsklassen. Geniet van een zorgeloze vakantie in Frankrijk bij een van deze vakantiehuizen.Als je met familie of vrienden op vakantie wilt gaan dan is een grote accommodatie vaak ideaal.

Voordelen vakantiehuizen met privé-zwembad

Eigen zwembad

Altijd al een eigen zwembad willen in de tuin willen hebben? Geniet van dit glamourgevoel, want het zwembad is helemaal van jou!

Voordelige prijs

Een vakantiehuis is in verhouding met een hotelkamer goedkoper. De prijs van een vakantiewoning kan door meerdere personen gedeeld worden. En dan heb je ook nog een eigen privé-zwembad!

Net zoals thuis

Het is net alsof je thuis bent maar dan in een andere omgeving. Kook wanneer je zelf wilt, ga weg wanneer je zelf wilt of ga gewoon lekker relaxen bij het zwembad.Op deze manier komt een luxe vakantie in Zuid-Frankrijk toch binnen bereik en hoeft absoluut niet duurder te zijn dan elders in Frankrijk.

Bij veel van deze vakantiehuizen geniet je van een prachtig uitzicht, bij sommige ook op de zee. Er is een ruim aanbod aan vakantiewoningen in Zuid Frankrijk in de streken Provence Côte d’Azur, Languedoc Roussillon, Corsica, Midi-Pyrénées en Aquitaine.

Waar moet je op letten bij het huren van een luxe villa met zwembad in Frankrijk?

Een prachtige foto op een website wil nog niet zeggen dat het er in werkelijkheid ook zo uit ziet. De eerste stap die je zult moeten zetten is het zoeken van mogelijke ervaringen van mensen die het vakantiehuisje al bezocht hebben. Hun verhaal kan een beter beeld geven van de werkelijke stand van zaken, en mogelijk waardevolle tips opleveren.

Bijkomende kosten

Let op de extra kosten die soms in rekening worden gebracht. Bijvoorbeeld voor de schoonmaak van het zwembad en het huisje, en de huur van linnengoed (Bron: Club De Morvan). Informeer ook wanneer je deze kosten moet voldoen.  Je kunt het beste of boeken bij een aanbieder die is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). De reisbranche staat al jaren onder druk en de toekomst zal absoluut nog tot faillissementen van reisbureau’s en reisorganisaties kunnen gaan leiden. Ook een lidmaatschap van ThuiswinkelWaarborg kan meer zekerheid bieden.Zij scheppen meer duidelijkheid over kosten, je kunt vijftig procent later betalen. Bovendien respecteren zij je privacy gegevens. de verhuurder na boeking meteen een verplichting met de eigenaar aangaat.