Waarom een stedentrip Antwerpen?

Altijd al eens een leuke stedentrip naar Antwerpen willen maken? Waar wacht je dan nog op! In het noorden van Vlaanderen ligt deze prachtige Belgische stad. Met ruim een half miljoen inwoners is het de grootste stad van Vlaanderen gevolgd door Brugge en Gent. Het is een van de meest populaire steden voor Nederlandse toeristen. Dit komt doordat er dezelfde taal wordt gesproken. Kortom, Antwerpen is een stad die voor iedereen wat te bieden heeft. Als een stedentrip Antwerpen iets voor jou is, klik dan hier.

Wat is er een Antwerpen te beleven.

Als je dan toch een stedentrip naar Antwerpen wilt maken. Neem een kijkje in de op twee na grootste haven van Europa om de grote schepen te zien of, als je een voetbalfanaat bent, ga dan even langs het sfeervolle Bosuil stadion van het onlangs gepromoveerde Royal Antwerp FC.

Wil je graag wat cultuur opsnuiven dan ben je in Antwerpen ook op de juiste plek. In het centrum zijn het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, het Modemuseum en het nieuwe Museum aan de Stroom het bezoeken waard.

Naast deze bezienswaardigheden kan je natuurlijk ook lekker gaan shoppen tijdens je stedentrip Antwerpen. De beste plek om dit te doen is de Stadsfeestzaal, dit ligt in het hart van Antwerpen. Hierin bevinden zich zo’n 40 winkels verspreid over 4 verdiepingen en, niet geheel onbelangrijk, is er hier gratis wifi! Ben je benieuwd welke winkels zich in de Stadsfeestzaal bevinden, klik dan hier.

Het avond leven in Antwerpen.

Na een dagje shoppen en het bezoeken van de diverse bezienswaardigheden. Is er ook de mogelijkheid om gezellig uit te gaan in Antwerpen. Er zijn genoeg leuke restaurants en bars te vinden om bij te komen. Een stedentrip Antwerpen is dus echt een aanrader. Wil je weten wat er nog meer te beleven is? Neem dan een kijkje op topvakantie-boeken.nl